Welkom op het forum van de Mazda MX-6 Club Nederland. Welkom op het forum van de Mazda MX-6 Club Nederland.
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistreerRegistreer 
Website ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 
Automaxx Summer Edition

 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Welkom op het forum van de Mazda MX-6 Club Nederland. -> Evenementen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
psycholander
Freak


Geregistreerd op: 11-5-2006
Berichten: 1207
Woonplaats: H.I.Ambacht

BerichtGeplaatst: Ma 05 Mei, 2008 14:07    Onderwerp: Automaxx Summer Edition Reageer met quote

Ik kreeg de volgende mail!

Als er animo is kunnen we misschien wel gaan, of ik zelf ga weet ik nog niet...


Mazda MX-6 Club



Moerdijk, 5 mei 2008



Betreft: Clubinfo Summer Edition – deel II – VERLENGDE VOORVERKOOP!!!



Beste heer R. van der Winden



Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 juli 2008 staat het Evenemententerrein Walibi World (Biddinghuizen), weer volledig in het teken van AutoMaxx Summer Edition. Het gezelligste tuning, party en kampeer evenement van Nederland!



Het is nog precies twee maanden voor dat het grootste tuning-spektakel van Nederland van start gaat: AutoMaxx Summer Edition 2008. Net als vorig jaar, wat de meesten goed is bevallen, hebben we dit jaar een voorrangsselectie voor clubs gecreëerd, zodat elk stukje terrein ook echt onder de aangemelde clubs wordt verdeeld. Nieuwe clubs, of clubs die denken nog niet in het systeem te staan moeten zich aanmelden via een inschrijfformulier.



Nieuwe Website

Voorheen werd er voor vragen vaak verwezen naar www.automaxx.nl. Natuurlijk is het veel makkelijker als er een aparte website zou zijn voor AutoMaxx Summer Edition…en deze is er nu! Kijk snel op www.summeredition.nl voor de laatste nieuwtjes, aanvullingen op het programma en leuke acties.



En over leuke acties gesproken…



Toegangskaarten

Zeven weken terug is de kaartverkoop gestart voor AutoMaxx Summer Edition 2008. Echter waren er kleine onduidelijkheden die in het bestelsysteem waren geglipt. Zo bleek dat men kaarten bestelde, maar deze bij de entree moest ophalen. Dit is natuurlijk niet het geval. De kaarten worden na bestellen en betaling allemaal in één keer opgestuurd. Dit zal twee weken voor het evenement gebeuren.

Na aanpassing van deze onduidelijkheden hebben we het volgende besloten. De voorverkooptarieven blijven nog even gelden tot en met 15 mei. Ook al heb je al besteld na de vorige deadline, de voorverkooptarieven worden gehanteerd. Ga daarom snel naar de volgende link: kaartverkoop.



Dagtickets zijn alleen op zaterdag en zondag aan de deur verkrijgbaar. Per stuk kosten deze €16,- per persoon, en kinderen onder 8 jaar krijgen gratis entree, mits onder begeleiding van een volwassene.



Clubplaatsing

Qua clubindeling gaat het gewoon weer zoals voorgaande jaren. Enkel de verworven club-ranking tot nu toe geeft de betere plekken aan. Het enige wat je nog moet doen is doorgeven met hoeveel auto’s je komt, of je stroom nodig hebt en of je een marktkraam wilt reserveren. Dit doe je door de onderstaande tabel over te nemen en deze terug te mailen VOOR 6 juni 2008.



Tabel

Voor de clubs die deze tabel nog niet hebben gezien of nog niet hebben doorgestuurd naar diede@402events.com:



Summer
Vrijdag
Zaterdag/Zondag
Stroom?
Marktkraam?
Vrachtwagen?
Voorkeur?

Mazda MX-6 Club
aantal
aantal
Ja of nee
Ja of nee
Ja of nee
Invullen (plaatsing, naast elkaar, enz)




Clubs die de auto’s hebben opgegeven tot nu toe

Staat je club er nog niet bij, maar heb je wel wat opgestuurd, dan is er misschien wat mis gegaan. De lijst is bijgewerkt tot en met 27 april 2008.



Gentleman Cars

De Straat

Chasing Dreams

Burningwheelz

Speedfreaks

Independent Cartuning

Pro-Tuning Team

Team Eyecatchers Noord-Brabant

A1 Tuning

Extreme Team Gelderland

Auto Freaks Zuid

Tuning Addiction

Team Stylingstuff

Team Unity

Smoking Bandits

V-dub Team Haaglanden

Team Fire Tyre

Street Force Holland

V.A.G. Oud-Beijerland

Team Flykiller

Tuning Freaks Dronten

Team 013

Team CIA

Team No Limit

NON-STOP tuners

Mystic Riders

Tuning4Friends

License 2 Tune

Ford Probe Club Nederland

Fanatic Tuners

Speedfools

La Cabane

Carmania - Twello

Loaded

MW-Racing

Fantasy Tuning

Honda Xtreme Team

Team VLD

Street-spirit





Aggregaten

Het is niet toegestaan om zelf aggregaten mee te nemen. De organisatie van het event laat een stroomnetwerk aanleggen over het gehele terrein. Dit is tot 3 kW belastbaar per stekker. Continu aanleveren van stroom kunnen we niet garanderen, omdat we afhankelijk zijn van jullie meegenomen materialen. Zit er één kortsluiting tussen dan is er een gedeelte van het veld gedupeerd. Dus kijk alles nog eens goed na wat mee gaat.



Heb je meer stroom nodig, dan kun je zelf een aggregaat bestellen bij onze leverancier. Hiervoor wordt nog een formulier opgesteld. Denk aan een extra uitgaven van minimaal €400,-. Deze kosten zijn eventueel te verdelen onder de clubleden.



Honden

Helaas voor sommigen onder ons zijn honden niet welkom. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.



Rijden

Eenmaal met je auto binnen op het terrein van AutoMaxx Summer Edition 2008 kun je er niet meer eindeloos naar binnen en naar buiten rijden. Wegens veiligheid overwegingen en overlast hebben wij ervoor gekozen om ook dit jaar het “geen rijden” beleid door te zetten. Natuurlijk kan je wel naar de desbetreffende onderdelen rijden, mits je daarvoor een paddockkaart hebt. Eenmaal buiten het Walibi terrein, dan komt de auto er niet meer in.



Er komt geen vrijwaringbewijs of iets dergelijks waarmee een clublid wel met zijn auto naar binnen en naar buiten kan rijden. Echter voor mensen die naar de dokter moeten of medicijnen nodig hebben is dit wel van toepassing. Zij kunnen wel naar buiten en naar binnen rijden op vertoon van de papieren.

Oplossingen voor de club zijn er natuurlijk:

- er is een klein campingwinkeltje (geen woekerprijzen) dat dit jaar beter is opgezet.

- één auto buiten de poort laten staan.

- klein koelkastje meenemen (kan gewoon op netstroom worden aangesloten).



Acties

Mocht je club een leuke actie bedacht hebben, laat het ons graag weten. Misschien kunnen wij er nog wat speciaals mee doen. Denk hierbij aan dingen als een clubthema, record poging “smurfen gooien in een klein bakje”, wereldkampioenschap gettoblasterslingeren of een inzamelingsactie. Alles is welkom, geen idee is ons te gek. Het is immers AutoMaxx Summer Edition!!!



Clubstand

Je club mag weer, net als alle andere jaren, een DJ meenemen. Natuurlijk willen we dit wel van te voren weten! Ook belangrijk is, is dat de DJ zich binnen de door ons gestelde geluidsnormen houdt. Doet hij of zij dit niet, dan maken we er direct een eind aan! Geluidsnormen zullen nog gecommuniceerd worden. Mocht de club een vrachtwagen of oplegger/trailer mee willen nemen, dan zitten hier kosten aan verbonden. De kaarten hiervoor kunt u via het kaartensysteem bestellen.



Caravans

Caravans zijn wederom dit jaar van harte welkom, maar worden aan de poort geregistreerd en gecontroleerd op veiligheid. Hebben we het gevoel dat de caravan onveilig is dan kunnen we deze weigeren.


Ultimate Club Battle

Vorig jaar was de Ultimate Club Battle een spannende strijd tussen diverse clubs! Degene die erbij waren hebben zich uitstekend vermaakt. Wil je ook met je club meedoen geef de club dan snel op! Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar diede@402events.com dat je de club opgeeft en waarom (soort slogan J ).





Mocht je er niet uitkomen, dan kun je alles rustig navragen per mail. Vul de tabel in ieder geval in, zodat je verzekerd bent van een reservering op één van de clubvelden. Je club heeft daarvoor tot 6 juni 2008 de tijd.



Succes alvast en wij horen graag van je.



Met vriendelijke groet,



Diede Saarloos / Team AutoMaxx



402EVENTS.COM
_________________
Nissan Skyline R33 GTS25T Spec 2 Sonic Silver - RB25DET -
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage MSN messenger
emiel
Freak


Geregistreerd op: 8-9-2007
Berichten: 365
Woonplaats: Sint Anthonis

BerichtGeplaatst: Za 10 Mei, 2008 16:48    Onderwerp: Reageer met quote

ZÓ, wat een animo!! Wink
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Bluedevil
Freak


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 454
Woonplaats: Oosterwolde Fr

BerichtGeplaatst: Za 10 Mei, 2008 16:59    Onderwerp: Reageer met quote

komt vast door de actie's van vorig jaar of is dat alweer 2 jaar geleden.maar lijkt me zowie niet zo geweldig evenement.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Welkom op het forum van de Mazda MX-6 Club Nederland. -> Evenementen Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group